Цели шест препоръки за използване на електрически велосипед през зимата?


Ако нямате никакво намерение да спирате колоезденето през хладната зима, то тогава нямайте никакво намерение спирате колоезденето през хладната зима.
Ние от Eljoy, подготвихме цели шест препоръки за това как да карате безопасно докато сте навън (през хладната зима):

1. Зареждайте батерията вкъщи

Зареждайте батерията на електрическия велосипед вътре вкъщи. Литиево-йонните батерии губят с 30% ефективността при температури са под нулата. Заредете натопло – така пробега ще е по-дълъг!
2. Карайте внимателно!

С електрически велосипед можете да се придвижвате в трафика с минимално усилие. Но, моля ви – не карайте с максимална скорост! Лед, сняг, камъни, пясък…. сигурно е излишно да се изброяват възможните препядствия…
3. Почиствайте велосипеда си!

Почистете полепналата сол по алуминиевата рамка.Даже може да използвате и анти-корозионен спрей. Нашите велосипеди (Eljoy) са със супер качествено прахово боядисване и с малко помощ ще изглеждат перфектно години наред!
4. Проверете и стегнете велосипеда си!

Профилактика! Това май трябваше да е първата точка… Ако скоро не сте преглеждали електрическия си велосипед сега е перфектният момент да го направите. Докарайте го при нас на оглед. Велосипедът ще ви се отплати с адекватно отношение на пътя.
5. Облечете се топло!

Ами …. много ясно, ще кажат мнозина. Все пак, добре е да знаете, че термо-бельото върши чудеса. Добавете топло яке, пазещо и от вятър. Не е лошо да има и качулка… Доста от топлината се изпарява именно от главата ви. С маска или кърпа на лицето ще се чувствате просто идеялно. Друг е въпроса как ще изглеждате . И нещо много важно – ръкавици. Вземете си хубави ръкавици и няма да съжалявате. Използвайте вътрешни и външни, ако трябва. Ръцете винаги са най-студената част от човешкото тяло, затова не се притеснявайте да „попрекалите“ в тази област.
6. Не спирайте да се забавлявате!

Желаем ви вълшебни моменти с вашия електрически велосипед! Няма нищо по-прекрасно от усещането за свобода. С малко внимание и грижа, ще се почувствате независими дори и от климатичните условия!
Enjoy your way!

Етикети:

Ще Ви бъде интересно и:

LEAVE A COMMENT